3 Şubat 2010 Çarşamba

Sıradan bir gün...Cebimdeki paraya ne oldu ?

Geçenlerde sıradan bir gündü.Uyandım ve hemen toparlanıp dışarı çıktım.Uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımın işyerine uğramaya karar verdim.Tam kapının önünde aman parasız çıkmayayım diye cüzdanıma baktım 82 Tl vardı.
Yürümeye başladım.Öncelikli işlerim arasında her zaman en önceliklisi o günün ve ya o haftanın talih oyunlarının kuponlarını yatırmaktır.Hemen bir sayısal loto bayine uğrayıp haftalık kuponlarımı yatırdım.Çarşamba günleri çekilen Şans Topu,perşembe günleri çekilen Süper Loto,cumartesi günleri çekilen Sayısal loto ve pazartesi günleri çekilen On numara kuponlarım olmak üzere hepsini oynadım.Tam 17 Tl tuttu.
Yürümeye devam ettim.Aaaa ne göreyim Tchibo'nun (en sevdiğim mekanın) yeni tema günü olmasın mı ? İçerisi göz gözü görmüyor.Anladım ki fena bir temadayız.İsmi de renklenen mutfaklar.Hemen içeriye daldım.Ve uzun zamandır aradığım kek kalıbını buldum.Özelliği ne diye sorarsanız hemen anlatayım.

İster evde kendiniz için,ister başka bir yere götürmek için kek ve ya pasta yaptığınızda başka bir tabağa çıkarmak ne kadar zor gelir değil mi ? Ama kurumasın istersiniz.Ve onu bölüp kapaklı bir kaba aktarırsınız.İşte bu Tchibo insanları dileklerimi duymuşlar ve ucuza evet çok ucuza bu üründen getirmişler.

Taşınabilir tepsi ve saklama kabı tam 24,95 TL.Bitmiş olabilir daha önce yazmadığım için kusura bakmayın.Hemen aldım tabii ki.Sonra bir sipariş daha alıp çıkıp bir tane daha aldım.
Çok şirin bebek önlükleri vardı.2 tanesi 6,95 TL.Arkadaşımın bebeğine hediye için ne hoş oldu.

Yürümeye devam ettim.Gideceğim yer pek yürüme mesafesi olmadığından,pert olan arabamdan bu yana da yaya olduğumdan dolayı hemen bir otobüse atladım.1.5 TL bilet aldım.

İndim.Arkadaşımı işyerinde ziyaret edeceğim.Dedikodu çay falan...Eli boş gitmek olmaz.O da ne otobüsten indiğim yerde bir Komşu Fırın.Hemen ufak şirin kutularına kurabiye doldurttum.11 TL kasaya ödedim.

Güzel bir ziyaretten sonra eve dönmek için bu sefer dolmuşa bindim.2.5 TL şöföre verdim.

Yürümeye devam ettim.Biten sütü,ekmeği ve kaşar peynirini almak için markete girdim.11 TL kasaya ödedim.

İnanabiliyor musunuz ? Kredi kartı kullanmadım.Ve tam 75 TL'm gitti.Nakit harcayınca çok acıklı oluyor da,kart kullanınca niye rahat rahat savuruyoruz.Anlayamıyorum.Anlayan varsa beri gelsin.

Cebimdeki paraya ne oldu ?

3 yorum:

  1. Blogun ismi çok güzel.
    Bana uykusuzdaki Fıratı hatırlattı.
    Yazılar da güzel.
    Nerden buldum bilmiyorum ama güzel bir blog.
    Takipteyim.

    YanıtlaSil
  2. Şu an için sistem de bir sorun var takip edemiyorum.
    Ama söz sonra takip etcem.
    Kimse izlemiyomuş bu arada bu blogu.
    Yazıııık. :)

    YanıtlaSil
  3. tebrikler yaa ben bile blogumu takip etmiyorum :))) ben de edeyim ama değil mi ? fırat mı dedin hayranıyım :)

    YanıtlaSil


Powered By Blogger

İzleyicim olur musun ?

Bu Blogda Ara